Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A Mateusz Morawiecki lengyel miniszterelnök által kihirdetett, az összes nemzetközi repülőjáratra, március 15. 0:00-tól vonatkozó korlátozás miatt nincs egyelőre több lengyel járat.

Az utazási korlátozásokat a COVID-19 világjárvány terjedésének megfékezése miatt hozták. Március 15-én 0:00 órától külföldi állampolgárok nem léphetnek be Lengyelországba, míg a külföldről érkező lengyel állampolgárokat karanténba zárják.

A légitársaság, az utazási korlátozás által érintett járatokra foglalással rendelkező utasokat a lehető legkorábbi időpontban automatikusan tájékoztatja a törlésekről, amennyiben a jegyüket a wizzair.com honlapon vagy a légitársaság mobilalkalmazásában vásárolták meg.

Az érintett utasok WIZZ számlájára automatikusan jóváírjuk a viteldíj összegének 120 százalékát, amelyet 24 hónapon belül használhatnak fel a Wizz Air termékeinek és szolgáltatásainak megvásárlására.

Az utasok kérhetik a viteldíj visszatérítését is, amely azonban valamelyest hosszabb időt vesz igénybe.

A bankszámlára vagy bankkártyára való visszautalás lépéseiről külön emailben küld tájékoztatást a légitársaság. Az utóbbi opciót választók, az eredeti viteldíj 100 százalékát kapják vissza. Kérjük, hogy azok az utasok, akik utazási irodán vagy online utazási irodán keresztül vásárolták jegyüket, lépjenek kapcsolatba azzal az utazási irodával, ahol a jegyüket megvásárolták, hogy tájékozódjanak a lehetőségeikről.

A Wizz Air ismételten azt kéri utasaitól, hogy érdeklődjenek az illetékes hatóságoknál a rájuk vonatkozó esetleges utazási korlátozások részleteiről, hogy biztos információkhoz jussanak az utazásra való jogosultságukról és az utazásuk feltételeiről.