Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A felnőtteknek szóló szórakozási lehetőségek alapszabálya, hogy amíg valaki csak nézi az erotikus tartalmakat, addig biztonságos a szex és egyben így úszhatja meg a legolcsóbban a dolgot. A ciprusi központtal működő kanadai Pornhub, a világ egyik legkedveltebb internetes pornóportálja gyorsan felismerte, mire lehet szüksége a több millió otthonába bezárt ember egy részének: minél több ingyenes erotikus tartalomra.

A cég először Olaszországban, majd néhány napra rá Franciaországban és Spanyolországban kínálta fel prémium tartalmait ingyenesen a felhasználóknak - derül ki a CNBC cikkéből.

Ahogy egyre több országban terjednek a karanténok úgy terjesztjük ki a Pornhub Premium egy hónapos ingyenes hozzáférésének lehetőségét Franciaországra - jelentette be a site. Ugyanez vonatkozik a Modelhub Courage France! tartalomra is, ami a Pornhub felnőtt tartalmak adásvételét lehetővé tevő online piactere. A cég hasonló bejelentéssel kedveskedett spanyolországi felhasználóinak.

Nem olcsó mulatság

A prémium tartalmakra szóló előfizetés normális esetben havi tíz dollár (3300 forint), illetve egész éves bérlet esetén havi 8 dollár, ami nem kis pénz egy átlagos internet-előfizetéshez képest. A prémium videók tejes hosszúságukban mutatják be az erotikus történeteket, szemben az ingyenes megvágott tartalommal, továbbá nem tartalmaznak reklámokat, gyorsabban letölthetők és jobb a képminőségük.

A Pornhub a koronavírus-járvánnyal összefüggő karanténintézkedések óta forgalma jelentős növekedését tapasztalja. Az olasz internetezők érdeklődése 57 százalékkal, a franciáké 38 százalékkal, a spanyoloké 61 százalékkal ugrott meg. Világszinten átlagosan 11,6 százalékkal emelkedett a Pornhub nézettsége a site március 17-ei adatai szerint. Az összefüggést jól mutatják az amerikai adatok - az USA a pornóoldal legnagyobb piaca -, ahol március elején kétszázalékos pluszt érzékeltek, míg március 17-ére már több hat százalékkal nőtt a nézettség.