A Mekivel támad az Uber

Kelet-Közép-Európában Varsó az első olyan város, ahol az UberEATS segítségével házhoz szállítással lehet hozzájutni a McDonald's nyalánkságaihoz.
Barabás Júlia, 2017. július 6. csütörtök, 06:40
Fotó: Napi.hu

Házhoz szállít a McDonald's Varsóban - írta a gazeta.pl. A lengyel főváros hét kerületében július elejétől lehet rendelni házhoz szállítást az UberEATS mobiltelefonos alkalmazásán keresztül.

Az UberEATS 23 étteremmel áll kapcsolatban a "Meki" hálózatából, ahonnan a teljes választékból lehet rendelni,  akár menüt is, azon az áron, amelyért az éttermekben kaphatók a nyalánkságok. Az árat növeli a szállító költsége. A szolgáltatás délelőtt 11 és este 23 óra között érhető el.

Az UberEATS főigazgatója, Krzysztof Radoszewski elmondta, hogy a McDonald's azokhoz az éttermekhez csatlakozott, amelyek már 2017 februárja óta elérhetők az applikációjukon keresztül. Összesen 400 ilyen cég van a listájukon. Varsóban nem érhető el más ilyen mobil applikáció.

Az ételt vagy autóval, vagy motorral, vagy kerékpárral viszik a megrendelőhöz. A lengyel főváros Európában a tizedik, Közép-Kelet-Európában az első, ahol az Uber elkezdte az ételszállítást.

HOZZÁSZÓLÁSOK