A szervezők közölték, hogy az eredetileg október 1. és 11. közöttre tervezett szakkiállítás Movin'On, Smart City és egyéb mellékrendezvényeit a dolgok jelenlegi állása mellett várhatóan meg fogják tartani, ezek a rendezvények a cégek közötti kommunikációra fókuszálnak majd - olvasható a portálon.

A "Mondial Paris Motor Show"-t a páros években ősszel szokták megrendezni a Paris expo Porte de Versailles területén, a páratlan évek őszén pedig a Frankfurti Autószalon várta az autóipar legfrissebb újdonságai iránt érdeklődőket. Január végén kiderült, hogy Frankfurt elbukta az IAA (International Automobile Exhibition) megrendezését, így az elkövetkezendő években München ad majd otthont a legnagyobb német autókiállításnak.

A világjárvány miatt elmarad az eredetileg június 11. és 26. közöttre tervezett idei Detroiti Autószalon, melynek 220 ezer négyzetméteres helyszínén tábori kórházat rendeznek be. A koronavírus miatt idén március elején elmaradt a Genfi Autószalon, az április eleji New York-i Autószalont augusztus végére tolták, az április végi Pekingi Autószalont pedig egy egyelőre ismeretlen későbbi időpontban tervezik megtartani.