Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Romney volt massachusettsi kormányzó 2008-ban és 2012-ben is versenybe szállt a párt hivatalos elnökségéért. Ezt a második alkalommal sikerült is megszereznie, ám a hivatalban lévő demokrata elnöktől, Barack Obamától végül vereséget szenvedett.

A lap úgy tudja, hogy a pártvezetésben annak ellenére is fontolóra vették a politikus meggyőzését, hogy elutasította a részvételt egy újabb választási küzdelemben. A republikánus vezetők ugyanis attól tartanak, hogy akár Donald Trump ingatlanmágnás, akár Ben Carson volt idegsebész hivatalos elnökjelöltté választása gyakorlatilag bebiztosítaná Hillary Clinton győzelmét, és megnövelné annak valószínűségét, hogy a demokraták visszahódítsák a szenátust is.

Romney barátai már előkészítették a volt elnökjelölt kései kampánybelépőjének forgatókönyvét, de a lap értesülése szerint a politikus továbbra sem mutat érdeklődést a lehetőség iránt.

A The Washington Post szerint a vetélytársak normális esetben támadásokat intéznének az éllovasok ellen, de Trump ellencsapásai eddig megsemmisítőek voltak, Carson doktor pedig spirituálisan is, nem csak politikai értelemben tudja megszólítani a párt támogatóit.