A török miniszterelnök "kiirtaná" a közösségi médiát

Az internetes közösségi oldalak "kiirtásával" fenyegetett csütörtökön a török miniszterelnök, tíz nappal a helyhatósági választások előtt, kijelentvén, hogy nem érdekli a nemzetközi reakció.
Inforádió, 2014. március 21. péntek, 07:53
Fotó: Reuters

Recep Tayyip Erdogan iszlámbarát kormányfő megfenyegette a közösségi hálózatokat, hogy felszámolja őket.
"A Twittert és a hasonló dolgokat gyökerestül fogjuk kitépni. Egyáltalán nem érdekel, hogy mit szól hozzá a nemzetközi közösség. Mindenki meglátja majd, hogy milyen erős a török köztársaság" - idézte a miniszterelnököt az Anadolu török hírügynökség.

Erdogan már korábban jelezte, hogy a helyhatósági választások után fel fog lépni a politikai ellenfelei által nagymértékben használt közösségi oldalak ellen, egyebek mellett a Facebook és a YouTube betiltásával fenyegetőzött. Később visszavett a fenyegetésekből, miután Abdullah Gül államfő nehezményezte a kirohanásait.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

Kotkodus, 2014.03.21 12:52

ez az erdogan nem véletlenül az a pali, akit viktorka elvtárs a támogatásáról biztosított az isztambuli zavargások alatt?

úgy tűnik a despota vivienne readinget és az antidemokrata tavarest lecseréltük a demokrácia újdonsült bajnokaira: erdoganra és putyinra!

ez aztán a minőségi csere! a félázsiaiak örülhetnek: megyünk vissza ázsiába!
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

jobbajobb, 2014.03.21 08:06

A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html