Álomállásra keresnek embereket

Csokoládék teszteléséhez keresnek jelentkezőket Lengyelországban. Előny, ha valakinek semmilyen előélete sincs a csokoládéiparban, mert a munkaadó maga akarjak kiképezni új munkatársait.
Barabás Júlia, 2018. február 13. kedd, 19:15
Fotó: Pixabay

A Cadbury új munkatársat keres, ám ezúttal nem valamilyen átlagos munka elvégzésére - adta hírül a Rzeczpospolita. Az új alkalmazott fő feladata a csokoládék és a csokoládéitalok tesztelése lesz. A cég a lehetséges jelölttől "nulla tapasztalatot" vár el, mert maga akarja kiképezni a tesztelésre új dolgozóját.

Az új csokitesztelő munkahelye Readingben lesz. Az álomállás birtokosa a helyi egyetemen, azon az osztályon fog dolgozni, ahol a vásárlók szokásait elemzik. Kikötés, hogy semmire sem lehet allergiás, nem lehet érzékeny a gluténra, vagy a laktózra, esetleg a mogyorófélékre. Angolul kommunikációs szinten kell tudnia.

Az új tesztelő munkatárssal együtt 11 további dolgozót is felvesznek, akik a vállalat új termékeit fogják kipróbálni. A legfőbb elvárás, amit a cég megkövetel az új munkatársaktól, az édességek imádata. Emellett nem árt, ha kifinomult ízérzékeléssel rendelkeznek és nyitottak az újdonságokra.

A tesztelő munkaideje a hét négy napján reggel fél 10-től 12-ig tart. Egy óra munkáért kilenc font (3200 forint) bér jár. A Cadburyhez olyan márkák tartoznak mint a Milka, az Oreo, a Dairy Milk, vagy a Wine Gums zselé.

A fotó forrása: Pixabay.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

na4, 2018.02.14 07:17

Aki ezt választja, az megérdemli a sorsát.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

terabit, 2018.02.13 21:17

Wow, akár a bruttó havi 160K-t is megkeresheti Forintban, tényleg álomállás...
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html