Újra remegett Angel Merkel - egy hónapon belül harmadszor

Egy hónapon belül harmadik alkalommal videózták le úgy Angela Merkel német kancellárt, ahogy egy nyilvános eseményen ijesztően remegni kezdett - számolt be az Index.hu a Sky News nyomán.
Domokos László, 2019. július 10. szerda, 13:37
Fotó: Getty Images

Ezúttal a német kancellár a finn miniszterelnök, Antti Rinne mellett állt, és a kollégája érkezésének tiszteletére rendezett katonai tiszteletadást nézte Berlinben, amikor ismét furcsa tüneteket produkált - írta a portál.

Hetek óta találgatások övezik a 64 éves német politikus egészségügyi állapotát, még akkor is, ha maga Merkel már többször egyértelművé tette: jól van. Legutóbb az oszakai G20 csúcstalálkozót követően nyilatkozott állapotáról, mivel a csúcsot megelőző nyolc napban kétszer filmezték hasonló remegős tünetekkel.

Először ugyanis június 18-án a kancellária udvarán lett rosszul, amikor a déli hőségben katonai tiszteletadással fogadták a bemutatkozó látogatásra érkező ukrán államfőt, Volodimir Zelenszkijt.

Majd június 27-én nappal később megismétlődött az eset, akkor az egyik minisztere kinevezési ünnepségén - Frank-Walter Steinmeier köztársasági elnök mellett állva láthatóan egész testében remegni kezdett.

A második eset után a szövetségi kormány helyettes szóvivője, Martina Fietz egy sajtótájékoztatón arról számolt be, hogy Merkel egészséges.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

znojmo, 2019.07.10 16:20

@na4:
Merkel egy kiváló politikus, Európa anyja. a szőröstálpú magyar a puszta géniusza, na az herdált és herdál!
Olyan mint egy disznó tudod az a csüngőhasú Kínából, ha már kritizáljuk valakinek a testi mivoltát.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

na4, 2019.07.10 15:54

Narkózik. Talicska számra dönti magába a nyugtatókat, teljesen le van épülve. Emellett már érzi, hogy közel a vég: ráomlik mindaz a gaztett, amit elkövetett a népe, és Európa ellen. Németországot elárulta, kiszolgáltatta, káoszba döntötte, megosztotta. A németek pénzét, munkáját, szorgalmát elherdálta, a törvényeket áthágta. Lakolni fog.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html