Apránként elloptak félmillió dollárt az egyik jegybankból

Fokozatosan ellopott valaki 530 ezer dollárt a szomáliai jegybankból - jelentette be az ügyvezető igazgató, Bashir Isse Ali.
Napi.hu, 2016. augusztus 26. péntek, 10:02
Fotó: Reuters

Az egyik vezető beosztású pénztáros lehet a tettes az igazgató szerint, aki hamis papírpénzekre cserélte ki a valódi dollárosokat. Annyira azért nem volt gondos, mert a dollárkötegekbe szomáliai bankjegyeket csempészett vissza - írta a 444.hu az AP alapján.

A pénztáros szökésben van.

Szomáliában egyébként is botrány van, mivel az ENSZ által támogatott kormányhivatalnokok szintén közpénzeket loptak egy jelentés szerint.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

Rodent, 2016.08.26 10:51

Fel milliard? Az semmi, eltolcsy egy tolvonassal ennek a duplajat lopja el.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

matura, 2016.08.26 10:48

Az orbánhoz közeli együttmüködés rendszerében lopás leleplezés nem fordulhat elő, mert van egy polt , aki mindent lefed s ha mégsem akkor törvényt hoznak a lopás törvényességéről a zombi parlamenttel és különbenis nem azt kell nézni, hogy lopnak, hanem hogy ki lop, mert van hasznos lopás is összegtől függetlenül, amti a fidesz agyu emberek hajtanak végre, ami ezáltal nemzeti lesz virtuálisan.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html