Az elnökjelölt elismerte, felelős a jobboldal válságáért

Ötven nappal a francia elnökválasztás első fordulója előtt Francois Fillon konzervatív jelölt elismerte a felelősségét az ellenzéki jobboldalon kialakult válságban, s jelezte, hogy a támogatóira és az őt jelölő jobbközép Köztársaságiak vezetőségére bízza a sorsát.
Szepesi Anita, 2017. március 5. vasárnap, 18:06
Fotó: MTI/EPA

"Tudom, higgyék el nekem, hogy mekkora a felelősségem a válságban. Az árulásokon, az igazságszolgáltatás menetrendjén és a rágalmazó kampányon túl, az én hibám az, hogy az általam képviselt program, amelyben hiszek, amelyben hisztek, hatalmas akadályokba ütközik" - fogalmazott vasárnap a családtagjai fiktív parlamenti alkalmazásával megvádolt elnökjelölt több ezer híve előtt a párizsi Trocadéro téren rendezett támogató nagygyűlésen.

A Fillont jelölő legnagyobb francia ellenzéki párt politikai vezetése hétfő este rendkívüli ülést tart a "kialakult helyzet értékelésére", azaz annak megvitatására, hogy visszaléptetik-e a felmérések alapján már esélytelennek tűnő jelöltjüket - írja az MTI.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

na4, 2017.03.06 14:50

+1 érv Le Pen mellett. Hajrá Le Pen!!
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html