Az oroszok már építik le az amerikai állampapír-állományukat

Az orosz tulajdonban lévő amerikai állampapír-állomány értéke csökkent januárban az előző hónaphoz képest az amerikai pénzügyminisztérium által ismertetett adatok szerint.
MTI-Eco, 2014. március 23. vasárnap, 09:47
Fotó: Reuters

Az idei első hónapban 138,6 milliárd dollárnyi amerikai állami adósságpapír volt orosz kézben, ami 6,8 milliárd dollárral kevesebb a decemberinél.

Az Egyesült Államok legnagyobb hitelezője Kína volt, januárban 1,2735 ezer milliárd dollárnyi különböző lejáratú amerikai állampapír birtokosa volt. A lista második helyezettje Japán, 1,2014 ezer milliárd dollárral. Mindkét országnak minimálisan nőtt az amerikai állampapír-portfóliója januárban.

Az ITAR-TASZSZ által idézett amerikai pénzügyminisztériumi jelentés szerint Oroszország az Egyesült Államok 12. legnagyobb hitelezője volt az idei év első hónapjában.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

Isaszeg, 2014.03.23 19:37

@Mecsabesz: Mint latom igen sok ilyen vilagveget josolo cikket olvasol. Tudod, hogy miota josoljak a vilag veget? A "masodik pecset" szoveget jo lenne ha eljutatnad a Wall Street Journalhoz. Hatha ok kinyomtatnak tozsdenyitas elott es igy hatha nagyot esne a tozsde. Mar tobb honapja keszpenzel varok egy nagy, igen nagy zuhet, hogy igen olcson bevasaroljak.....Erdekesek a Nemetorszaggal kapcsolatos joslatok. Ott kovetem egy nagy banknak a kurzusat. Varom, hogy lejebb essen. Ezek szerint van ra kilatas. Kulonben nem tudom, hogy a kis magyarorszagi panel lakasokban a nep hol talalna helyet a "szaraz es nem romlando" elelmiszerek raktarozasara es mibol fizetne azokat mivel csak a legszuksegesebb pillanatnyi kiadasokra telik. Mindenesetne nagyon erdekes es szorakoztato.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

Mecsabesz, 2014.03.23 18:03

Izrael csak magára számíthat Iránnal szemben

http://komlomedia.hu/hir.php?hir=4491
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

Mecsabesz, 2014.03.23 17:59

@Isaszeg: Na figyelj ide! Én amit írok Oroszországról, nem azért írom mert nekik nyalok, ha nem azért mert tudom mit fog tenni, hogy értsed félek tőlük! Atombombát fog dobni elsőként Európára és utána rátok is. De előtte meg fog történni az amiben sokak nem hisztek az világgazdasági összeomlásra! Oroszország nem a maga erejéből lesz sikeres, Kína lesz a szövetségese, ők együtt fogják legyőzni a nagy háborúban, elsőként az Európai Uniót, utána tik következtek, pedig csak ez is egy eszköz lesz egy sátáni tervben!

http://www.masodikeljovetel.hu/hamarosan-eros-foldrengesek-lesznek-oroszorszagban-es-kinaban-es-egyik-a-masik-utan-fog-bekovetkezni/

http://www.masodikeljovetel.hu/haboruk-iran-izrael-egyiptom-es-sziria-bevonasaval-lancszeruen-kapcsolodva-egymashoz/

http://www.masodikeljovetel.hu/udvosseg-anyja-egy-uj-kegyetlen-vilaghaboru-lesz-bejelenve/

A Második Pecsét: a Harmadik Világháború

2012. május 16., szerda, 3:10

Drága szeretett leányom, tájékoztatnom kell téged arról, hogy a harmadik világháború kibontakozóban van a világban.

Ma reggel, amint azt te is láthatod, folynak a könnyeim.*

A Második Pecsét most töretik fel, amint a János Evangélista megjövendölte a Jelenések Könyvében.

Európában fog elkezdődni.

A bankrendszeretek lesz majd az oka, és ebbe a tragédiába Németország ismét belekeveredik, mint az elmúlt két alkalommal is.

Amikor az elkezdődik, már menthetetlen lesz a gazdaság, a katasztrófa érinti majd Görögországot, és sok negatív hatása lesz Franciaországban.

A Közel Kelet szintén bele fog keveredni a háborúba Izraellel és Iránnal együtt, és Szíria komoly szerepet fog játszani Egyiptom bukásában.

Leányom, azért ébresztettelek fel, hogy mindezeket elmondjam neked, nem pedig azért, hogy megfélemlítselek, hanem hogy még több imára buzdítsak mindenkit Európáért ebben az időben.

A háború és a pénzhiány miatt a termés nagy része tönkre fog menni, és ez a Harmadik Pecsét felbontásához fog vezetni, ami éhínséget jelent.

Ezért van az, hogy Én most arra sürgetem Isten minden gyermekét, hogy raktározzatok el egy halom szárított és nem romlandó élelmiszert, családjaitok táplálására. Fontos, hogy annyira növeljétek meg a saját termésetek hozamát, amennyire csak lehetséges.

Azonban ne feledjétek, hogy az imádság sokat enyhíthet ezen a szenvedésen.

Ennek a háborúnak az lesz a kihatása, hogy Katolikus Egyházam a Földön, ? az egyesítés neve alatt ? egy világ egyházba lesz beszippantva.

Az egyesítés, vagyis a hamis béke, megvalósul, miután az Antikrisztus megjelenik, hogy hamis békét teremtsen, és egy úgynevezett ?véget? vessen a háborúnak.

Ez a békeszerződés belekeveri majd a nyugati országokat, míg Kína és Oroszország belekeverednek a világ dolgaiba.

Ők veszélyt jelentenek a Tízszarvú vadállat, Európa számára, és győzedelmeskedni fognak fölötte, hogy bevezessék a kommunizmust.

A Vörös Sárkány, Kína, már erősen megvetette a lábát a világban, a világ pénzügyeinek ellenőrzése miatt.

A Vörös Sárkány és a Medve, amely Oroszország, nem szeretik Istent.

Ők az Antikrisztus vezetése alatt lesznek, aki Keletről származik, és aki zárt ajtók mögött rejtőzködik.

Amikor ezek a próféciák kibontakoznak, akkor az egész világ hinni fog ezekben az üzenetekben. Akkor már nem lesz kétség.

Kérlek, imádkozzátok a Keresztes Imahadjárat ezen imáját, hogy segítsen enyhíteni ezeknek az eseményeknek a hatásait.

A Keresztes Imahadjárat 54. imája: Ima az Atyához, a Harmadik Világháború hatásának enyhítésére:

Ó Mennyei Atya, szeretett Fiad Jézus Krisztus nevében kérlek, aki nagyon sokat szenvedett az emberiség bűneiért, segíts nekünk ezekben a nehéz időkben, amellyekkel szembesülünk.

Segíts n
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

Isaszeg, 2014.03.23 16:23

@Mecsabesz: Ilyen hihetetlenul gyorsan kilukadt a lufid? Sokan mondjak, hogy igen tehetseges vagyok de hogy ennyire? Na szinte gyerekjatek volt "szedszedni" teged.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

Mecsabesz, 2014.03.23 16:04

@Isaszeg: Aki magát felmagasztalja, az megalázta-tik!
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html