Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A moszkvai Komszomolszkaja Pravda internetes kiadásában közölte: Szergej Szmoljanyinov szevasztopoli önkormányzati képviselő és harminc társa levélben kérte Vlagyimir Putyin orosz elnököt, hogy küldje be az orosz csapatokat Ukrajnába.

"Miután az ukrán nemzet és legálisan megválasztott elnöke, Viktor Janukovics elutasította az Európai Unióval való rabló társulási szerződés aláírását, a nyugati hírszerző szervezetek és ügynökeik megpróbálják megdönteni az ország törvényes vezetését" - idézte az Onet.pl a levél szövegét, ami eredetileg egy szevasztopoli hírportálon jelent meg. "Kérjük, nyújtson katonai és minden más szükséges segítséget a testvéri nemzetnek, az ukrán kormánynak és elnöknek az ország szuverenitása, a Krím és más ukrán területek orosz nemzetiségű lakossága védelme érdekében. Kérjük, egyeztessék az ukrán kormánnyal az Orosz Föderáció fegyveres erőinek az ország területére való bevonulását."

Ez a levél arra mindenesetre alkalmas, hogy az Európai Unióhoz való csatlakozás körüli viszályt etnikai háborúskodásba fordítsa, szembeállítva egymással az Ukrajnában élő oroszokat és ukránokat.