Délután négy órától újra megnyitják a brüsszeli Déli (Bruxelles Midi) és az Északi pályaudvart - közölte a belga rendőrség. A két vasútállomáson nem sokkal a reggeli terrortámadás után állították le a vonatforgalmat. A központi pályaudvar továbbra is zárva tart a belga fővárosban.

Ezzel egy időben, délután négykor evakuálja az Európai Bizottság épületét a brüsszeli rendőrség. Az alkalmazottakat eddig arra kérték, hogy maradjanak az irodákban, de a rendőrök végül úgy döntöttek, mindenkit hazaküldenek, majd szobáról szobára átvizsgálják a helyszínt.

Az Audi felfüggeszti a termelést

Felfüggeszti a termelést brüsszeli gyárában az Audi - írja az Auto News. A belga kormány korábban azt kérte az emberektől, hogy aki teheti, maradjon otthon. Erre reagált a cég vezetése 2500 dolgozójuk biztonságának érdekében.

Kiürítették a párizsi főpályaudvart is

Közben gyanús csomag miatt kiürítették a párizsi Gare du Nord pályaudvart - jelentette rendőrségi forrásokra hivatkozva a CNN. Erről a pályaudvarról indul Londonba az Eurostar vonat is. A tűzszerészek már a helyszínen vannak.

Két metróvonalon újraindult a közlekedés

Délután háromnegyed öt körül két vonalon is újraindult a metróközlekedés, újra jár a 2-es és a 6-os metró Brüsszelben, a többi vonalon azonban még továbbra is szünetel a forgalom.