Budapestre jön Schwarzenegger - már forgatják az új Terminatort

Csütörtökön kezdődik a Terminátor 6. forgatása Magyarországon - értesült a Blikk.
Domokos Erika, 2018. július 18. szerda, 20:02
Fotó: Napi.hu

A produkció két hónap spanyolországi filmezés után a komáromi volt Nokia-gyárban lát munkához a szívműtétje után visszatérő Arnold Schwarzeneggerrel az élen. Az új Terminator-film nagy durranása a legendás amerikai akcióhős színész visszatérése lesz egykori kolléganője, a Sarah Connort alakító Linda Hamilton mellett - véli a Blikk.

A hatodik részt James Cameron jegyzi producerként és forgatókönyvíróként. Az új rész a Terminátor 2 folytatása lesz, a többi epizódot figyelmen kívül hagyva.

A Blikk szerint Schwarzenegger a jövő héten érkezik Budapestre. Az új női főszerepet Mackenzie Davis játssza, aki két éve már járt Magyarországon, Harrison Forddal és Ryan Goslinggal forgatta a Szárnyas Fejvadász 2049-et, azelőtt pedig a Mentőexpedíciót Matt Damonnal.

A filmet 2019 novemberében mutathatják be a mozikban.

A kép forrása: Budapest Film

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

Czirok_a_gasztroblogger, 2018.07.18 21:09

Jjáájjj...öregecske Terminátor, de legalább Andy Vajna nagyot kaszál ismét... az adónkból, nem véletlen hozták a filmtámogatási törvényt a mutyielvtársak, attól félek... Rászedett hülye birka nép, akivel még a Terminátort is finanszíroztatják...persze megérdemli a segílyt az adónkból, nehogy már íhen haljon itt nálunk, a szegíny Terminátor, meg hollywoodi barátai, szegínyek...

Ha ha ha
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html