Budapestre jön a Terminator

Márciusban kezdődik az új, James Cameron-féle Terminátor film forgatása, egy kisebb részét Magyarországon vehetik fel, valamint Spanyolországban.
Domokos Erika, 2017. október 20. péntek, 09:45
Fotó: Napi.hu

A közelmúltban hivatalossá vált, hogy James Cameron újjáéleszti a 33 évvel ezelőtt általa elindított Terminátor-szériát, méghozzá úgy, hogy az új évezredben készült halálosztós mozikat figyelmen kívül hagyva az 1991-es Terminátor 2 - Az ítélet napja eseményei után folytatja a történetet - írja a 24.hu.

A My Entertainment World oldalán megjelent friss információk szerint a "Terminátor 6"-ként emlegetett film forgatását jövő márciusban kezdik. A munka egy része Budapesten, valamint Spanyolországban zajlik majd.

A filmet a Deadpoollal befutott Tim Miller rendezni - olvasható az IMDb-adatbázisban. Visszatér a filmbe Linda Hamilton és Arnold Schwarzenegger is, s a gonosz terminátor szerepére is világsztárt szerződtethetnek, de hogy kit, még nem ismert.

A Terminátor 6 központi figurája egy 18 éves nő lesz, aki fontos szerepet játszik majd az Ellenállásban. A jövőből is érkeznek majd új karakterek, akiket a Sarah Connor és a Skynet küld majd.

A filmet 2019. július végén mutatják be az amerikai, német és francia mozikban.

A nyitókép forrása: Budapest Film

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

tarosPifta, 2017.10.20 12:04

Ezt is Soros küldi?
Itt hiába arcoskodik, a fideszeseken nem tesz túl. A magyar Terminátor, a fideszes kormánypárti politikus, simán lenyomja.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html