Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Az Aldi diszkontáruházlánc lett 2020 legjobb kiskereskedője az Egyesült Királyságban a Which? fogyasztóvédelmi magazin felmérése szerint - írja a Yahoo Finance.

A közvélemény-kutatásban 3000 fogyasztót kértek meg, hogy több szempont alapján értékelje a szigetország legnagyobb áruházláncait. Ezek között szerepelt a vásárlási élmény, a boltok kinézete, a termékek minősége és az ára.

A német diszkontlánc a vélemények összesítése nyomán ötcsillagos értékelést kapott, miután a fogyasztóknál 73 százalékos teljesítményt ért el. A legtöbb vizsgálati szempontban közepes eredményt ért el a vállalat, ezen belül két csillagot kapott boltjai megjelenésére és három csillagot a saját márkás termékeinek minőségére.

A legfontosabb szempont azonban az volt, hogy hol kaphatja a vevő a legtöbbet a pénzéért, és ebben az Aldi jól teljesített. A Which? 2020 nyolc hónapjában végzett árelemzést, és hat hónapban az Aldi kínálata volt a legolcsóbb. A második helyre az M&S boltlánc jött fel, miután öt csillagot ért el üzletei kinézetére, a friss termékek és a saját márkás áruk kínálatára. A harmadikon osztozik a Lidl, a Tesco és a Waitrose. Az Aldi nagy riválisa, a szintén német Lidl az ár/érték arányban jól szerepelt, de más területeken lemaradt a konkurens mögött.