Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Egy üres épület a Quellenstrassén egyetemmé válik. A tanítás elkezdődik. Ez valóban jelentőségteljes pillanat - írta üzenetében Ignatieff, aki ezután megköszönte, hogy kollégái összehangolt munkájának köszönhetően időben meg tudott nyitni az épület, és elkezdődhetett a tanítás a 88 különböző országból érkező diák számára.

Az idei tanév átmeneti időszaknak számít, mivel az elsőévesek még Budapesten is töltenek időt, de már Bécsben is járnak órákra. Idén ősszel több mint 300 amerikai diák települ át Bécsbe - írta a Euronews.

A CEU új kampusza a Quellenstrasse 51 alatt Bécs 10. kerületének szívében található, a multikulturalizmusáról ismert Favoriten-ben.

A CEU 2022 végéig maradhat Magyarországon, de eltökélt abban, hogy ez után a dátum után is fenntartsa jelenlétét Budapesten. Miközben oktatási részlegét Bécsbe költözteti, bizonyos akadémiai jelenlétet és tudásanyagot Budapesten hagy: ilyen lesz például az egész régió számára jelentős archívum, a Vera and Donald Blinken Open Society Archives (OSA).