Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Beleszaladt egy kínos bakiba Donald Trump, az Egyesült Államok elnöke - derül ki a Moscow Times tudósításából. Egyik támogatókat toborzó reklámjában az amerikai hadsereget fényezi, ám a katonák feje felett MiG-29-es szovjet-orosz gyártmányú vadászrepülők jelennek meg. A kampány szlogenje: Támogassuk a csapatainkat.

Ez biztosan egy orosz MiG-29-es - erősítette meg a hírt Pierre Sprey katonai tanácsadó, aki részt vett az USA légi erejénél harci repülőképek tervezésében. Örülök, hogy éppen ezek támogatják a katonáinkat - jegyezte meg epésen. Még egy lapáttal rátett a felfedezésre Ruslan Pukov, a moszkvai Technológiai és Stratégiai Elemzések Központjának igazgatója, aki megjegyezte, hogy az egyik katona egy AK-47-es gépkarabélyt tart a kezében.

A hirdetést a Trump Make America Great Againg Committee készíttette, a fotó a Shutterstock.com fotógyűjtő oldalról származik, és egy andorai felhasználó töltötte fel. A képet tervező Arthur Zakirov elárulta, hogy a MiG-29-es 3D-s modelljét használta és a katonák is orosz modellek voltak. Furcsa átélni, hogy egyik pillanatban azt hallod, hogy azzal vádolják az oroszokat, hogy beavatkoznak az amerikai belpolitikában, a másik pillanatban te magad vagy, aki ezt teszi - jegyezte meg ironikusan.