Családi tragédiát okozott a hajóbaleset

Borzalmas családi katasztrófa is része lehet a dunai hajóbalesetnek, egy egész család halhatott meg, pedig jutalomutazásra indultak
Komócsin Sándor, 2019. május 30. csütörtök, 11:56
Fotó: MTI Fotó

Két nagyszülő, a lányuk és hatéves unokájuk is valószínűleg a tragikus budapesti hajóbaleset áldozatai között van - vette át a hvg.hu dél-koreai lapok hírét. A 38 éves édesanya hatéves kislányára munka közben többször szülei vigyáztak. Az európai körutat ajándékba vette nekik, hogy így köszönje meg a segítséget. Férje azért nem tudott velük menni, mert sok volt a munkája.

A dél-koreai lapok szerint az anya, kislánya, a 62 éves nagypapa és a 60 éves nagymama mind meghaltak. Az édesapa azonnal jelezte a szöuli külügyminisztériumnak, hogy Magyarországra akar jönni, magyar idő szerint valószínűleg holnap délután érkezik Ferihegyre a többi családtaggal együtt.

Az ütközésben érintett Viking nevű hajó matrózait nem lehet szóra bírni, ugyanakkor az Index talált egy idősebb német férfit, aki az Avalon Illumination hajón tartózkodott a baleset idején. Látta az ütközést, mert a hajójuk a Viking után haladt. Ő arról beszélt, hogy több áldozatot is látott a vízben.

HOZZÁSZÓLÁSOK