Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

James Cai 32 éves amerikai orvosi asszisztens, akit New Jersey államban teszteltek pozitívan a koronavírus-fertőzésre, arról számolt be, hogy érezte, amint betegsége napról napra súlyosabbá válik - idézte a beteget a Business Insider. A fiatalembert a Hackensack University Medical Centerben kezelik egy hét óta, miután túljutott a sürgősségi osztály kórtermén.

A betegség teljesen kikészíti az embert - folytatta beszámolóját Cai. Hasmenés párosul elvizesedő szemekkel, légzési nehézségekkel, mellkasi fájdalommal és magas lázzal. Ez az, ami minden egyes nappal rosszabbá válik. Cai korábban semmilyen betegségben nem szenvedett, beszámolójának tükrében érhető, miért az idősebb, betegeskedő embereket fenyegeti a legnagyobb veszély, hiszen ha őt ennyire megviseli, mit tesz a legyengült szervezetű emberekkel.

A belgyógyászati asszisztens úgy véli, hogy egy a Times Square-n tartott konferencián fertőzte meg valaki a koronavírussal a tünetek jelentkezése előtti hétvégén. Az embereknek komolyan kell venniük a fertőzést - fogalmazta meg figyelmeztetését olvasóinak. Ez nagyon veszélyes.

Az Egyesült Államokban 727 megerősített koronavírus-fertőzést jegyeztek fel, és eddig 26-an vesztették életüket. Az utóbbiból 22 sajnálatos eset Washington államban történt. Több államban is rendkívüli állapotot hirdettek, köztük Washington és New Jersey államban, ahol Cai betegen fekszik.