USA szankciókat helyezett kilátásba az Északi Áramlat 2-vel szemben

Szankciók lehetőségét helyezte kilátásba az Oroszország és Németország között épülő Északi Áramlat 2 gázvezeték ellen Rick Perry amerikai energiaügyi miniszter, miután Moszkvában csütörtökön orosz hivatali partnerével, Alekszandr Novakkal tárgyalt - írja az MTI.
Szász Péter, 2018. szeptember 13. csütörtök, 19:07
Fotó: Napi.hu

Perry a Novakkal közösen tartott sajtótájékoztatón igennel felelt arra a kérdésre is, hogy az Egyesült Államok tervez-e újabb energiaügyi szankciókat. Hozzátette ugyanakkor, hogy Washington nem kíván azonnal gazdasági büntetőintézkedéseket bevezetni.

"Novak miniszter és én egyetértünk abban, hogy nem akarunk eljutni addig a pontig, amikor szankciók lépnek életbe" - mondta Perry.

A kép forrása: Shutterstock.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

Czirok_a_gasztroblogger, 2018.09.13 19:55

Rajta, bohócok, vagy úgy is mondhatnám hogy daváj, daváj... Az elmúlt 3 évben vagy 20-szor jelentettetek be szankciókat, az orosz cégek, élükön a Gazprommal, pedig nyereségesebbek mint valaha.... De említhetném a Rosznyeftet és a Lukoilt is, amelyekben szintén van egy kevéske részvényem.

Ha ha ha
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html