Ettől függnek a keményebb Moszkva elleni szankciók

Az Oroszország elleni esetleges további szankciókról annak függvényében születik döntés, hogy Moszkva milyen magatartást tanúsít a május végi ukrajnai elnökválasztásig - mondta csütörtökön a brit külügyminiszter.
MTI, 2014. május 15. csütörtök, 17:31
Fotó: Reuters

William Hague a szíriai helyzetről rendezett londoni nemzetközi konferencia házigazdája volt, de az értekezlet utáni sajtótájékoztatóján elsősorban az ukrajnai helyzetről kérdezték. Kijelentette: az ukrajnai elnökválasztás előkészületeit sokféle módon meg lehet zavarni, ezért a nemzetközi közösség nem nevez meg olyan meghatározott magatartásformákat, amelyek a további szankciók alapjául szolgálhatnak. A szélesebb, gazdasági-kereskedelmi jellegű szankciókról szóló nyugati döntést az határozza meg, hogy Oroszország fokozza-e az ukrajnai elnökválasztás megakadályozására tett erőfeszítéseit - tette hozzá.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

Csonkamagyarorszag, 2014.05.15 18:04

@jobbajobb: Titeket ruszki-seggnyalokat senki sem fog kerdezni. Ha az EU megszavaz kemenyebb szankciokat (idaig ami volt az semmi) akkor nektek is masirozni kell mint annak idejen a Don-Kanyarban.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

jobbajobb, 2014.05.15 17:52

..az szankciózzon ,aki bukni akar pár 10 mrd eurót-dollárt ..,Okszi???..vagy ,akinek 2-3 anyja van ...
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html