Kiderült, ki nyerte az Eurojackpotot

A májusi Eurojackpot lengyel nyertese elkövette azt az óvatlanságot, hogy egy újságban nyilatkozott, így ki lehet deríteni, kiről van szó, amit józan ésszel nem akarhat.
Barabás Júlia, 2019. június 14. péntek, 06:40
Fotó: Napi.hu

A lengyel média csak most hozta nyilvánosságra, hogy az egyik májusi Eurojackpot-sorsoláson a főnyereményt többek között egy lengyel állampolgárhoz került - vette át money.pl hírét az onet.pl. (Eddig csak annyit lehetett tudni, hogy az egyik nyertes szelvényt Lengyelországban, a másikat Németországban adták fel.)

A két szerencsés játékos fejenként 45 millió zlotyt vihetett haza, azaz 190 millió zlotyt, avagy 14,328 millió forintot. A lengyel férfi játékost akkor faggatták ki az újságírók, amikor átvette a pénzt. Megkérdezték tőle: mi a titka, hogyan játszott. Erre nem tudott válaszolni, csak azt ismételgette: még mindig nem hiszi el, hogy ekkora mázlija volt. Több tucatszor ellenőrizte a számokat az interneten.

A következő kérdés az volt, hogy mit tervez a pénzzel? Szeretne egy házat építeni, és beteljesíteni régi álmát: körbeutazni Dél-Európát. Ugyanakkor ezt a nyarat szokásához híven Lengyelországban tölti.

HOZZÁSZÓLÁSOK