Ez Trump karácsonyi ajándéka a világnak

A megválasztott amerikai elnök úgy látja, hogy Amerikának jelentősen meg kell erősítenie a nukleáris csapásmérő erejét, míg a világ jobb belátásra nem tér az atombombákkal kapcsolatban - írja az Index.
Napi.hu, 2016. december 24. szombat, 11:31
Fotó: MTI/EPA

Ezzel gyakorlatilag azt mondta, hogy visszahozná az ötvenes évektől a Szovjetunió összeomlásáig tartó nukleáris fegyverkezési versenyt (aminek egyébként volt is némi része abban, hogy a hidegháborút a Nyugat nyerte) - olvasható az Indexen.

Később az MSNBC reggeli műsorában a megválasztott elnök még egy lapáttal rátett, az élő adáson kívül azt mondta a stúdióban a műsorvezetőnek, részéről rendben van a fegyverkezési verseny, mert abban Amerika bárkit legyőz a világon. "Minden szempontból felülmúlunk mindenkit." - jelentette ki.

Trump szóvivője később ezt azzal próbálta tompítani, hogy az elnök ezt magánemberként és magánvéleményként osztottam meg a műsorvezetővel, és természetesen nem szeretne újabb fegyverkezési versenyt. A CNN-nek egy másik Trump-szóvivő úgy fordította a leendő elnök szavait, hogy "fejleszteni és modernizálni kell a csapásmérő potenciálunkat, hogy az erő felmutatásával stabilizáljuk a békét".

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

POTUS, 2016.12.25 15:24

http://www.gamesgames.com/game/trump-donald

ha ha ha ha ha
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html