A Központi Statisztikai Hivatal reggel 9 órakor a külkereskedelmi termékforgalom első tíz havi alakulásáról, valamint az októberi kiskereskedelmi forgalmáról közöl jelentést.

Délelőtt fél 11-kor felülvizsgált, harmadik negyedéves brit GDP-adat érkezik. Az előzetes szerint negyedéves alapon egy százalékkal nőtt a brit gazdaság, az előző év azonos időszakához képest azonban 0,1 százalékkal visszaesett.

Az Egyesült Államokban fél háromkor jelenik meg a megszokott havi statisztika a tartós fogyasztási cikkek megrendelésállományáról, a személyes jövedelmek és a személyes fogyasztási kiadások alakulásáról. A fogyasztás a Sandy hurrikán miatt októberben 0,2 százalékkal visszaesett, novemberben viszont az előrejelzés szerint 0,4 százalékkal bővülhetett az elhalasztott vásárlások pótlásával.

Négy óra előtt öt perccel a Michigani Egyetem publikálja végleges decemberi fogyasztói bizalmi indexét, az előzetes adat 74,5 pont volt. A szám jóval rosszabb lett a vártnál, a piac a novemberi 82,7 után azt várta, hogy 82 pontra esik vissza a mutató.