Kilenc órakor a Központi Statisztikai Hivatal a 2012. szeptember-novemberi foglalkoztatottsági és munkanélküliségi adatokat közli. Az ősz és a szezonalitás, valamint a közmunkák kifutása újra emelte a munkanélküliséget, augusztus-októberben már 10,5 százalék volt a ráta.

Tizenegy órakor az Eurostat előzetes decemberi inflációs adatot közül, az előrejelzés szerint az euróövezetben a novemberi 2,2 százalékról 2,1 százalékra mérséklődött a fogyasztói árak emelkedésének üteme.

Fél háromkor az Egyesült Államokban decemberi foglalkoztatottsági és munkanélküliségi statisztikákat publikál a munkaügyi tárca. A mezőgazdaságon kívüli magánszektorban novemberben 146 ezer új állás keletkezett, aminek köszönhetően 7,7 százalékra esett a munkanélküliség. A várakozások szerint a Sandy hurrikán utáni helyreállítási munkák következtében decemberben 150 ezerrel bővült a munkahelyek száma, a munkanélküliségi ráta pedig 7,7 százalékon stagnált.

Négy órakor jelenik meg az ISM szolgáltatói index Amerikában, az érték a novemberi 54,7 pontról az előrejelzés szerint decemberben 54,3 pontra esett.