Németországban reggel 8 órakor a termelői árak és az infláció januári alakulásáról közöl adatokat a statisztikai hivatal. Az előzetes adat szerint az infláció éves szinten 1,7 százalékra lassult januárban a decemberi 2,1 százalékról. Az előző hónaphoz képest 0,5 százalékkal csökkentek a fogyasztói árak.

Az Egyesült Államokban fél háromkor az újlakás-építésekről és a kiadott építési engedélyekről érkezik friss összesítés. A megkezdett házépítések száma januárban az elemzők szerint 920 ezerre csökkent a decemberi 954 ezerről, míg az építési engedélyek száma 915 ezerre nőtt az előző havi 909 ezerről.

Szintén fél háromkor jelent az amerikai munkaügyi minisztérium a januári termelői árakról. Az előrejelzés szerint éves szinten januárban 1,5 százalékkal nőttek a termelői árak, míg decemberben 1,3 százalékkal.

Négy órakor ismerteti az Európai Bizottság az eurózóna februárra vonatkozó fogyasztói bizalmi indexét, a fogyasztói bizalom mínusz 23,2 pontra mérséklődhetett a januári mínusz 23,9 pontról.

Szerdán a Bank of England, este pedig a Fed hozza nyilvánosságra a legutóbbi kamatdöntő ülésének jegyzőkönyvét.