Ezek a nevek hiányoznak Harry herceg esküvőjének vendéglistájáról - kövesse élőben az eseményeket

Harry herceg és Meghan Markle szombati esküvőjére nem hívták meg Theresa May brit miniszterelnököt, de még Barack Obama volt amerikai elnököt sem, akinek pedig legendásan jó a kapcsolata a vőlegénnyel. Elsősorban európai arisztokrata családok tagjai lesznek a vendégek - hangzott el az M1-en.
Szepesi Anita, 2018. május 19. szombat, 11:29
Fotó: Reuters

Ocsenás Katalin protokoll szaktanácsadó-rendezvényszervező az M1-en elmondta, a mai ceremónia arisztokrata esküvő lesz, nem a politikusokról szól. Miután a menyasszony nem tagja az anglikán egyháznak, a templomban először megkeresztelik, azután következik az esküvő.

A viseletről szólva a protokollszakértő elmondta: a hírek szerint az esküvő után hercegnőként és férjes asszonyként jár a tiara - régi, előkelő fejdísz -, de a lapértesülések ellentmondóak a tekintetben, hogy rózsa-, lótusz-, vagy úgynevezett cambridge-i tiarát visel majd Meghan Markle.

A hírek szerint bár Vilmos herceg lesz a tanú, 40 percig nem lesz jelen az eseményen, ugyanis éppen most tartják az angol liga döntőjét, és Vilmosnak a labdarúgó-szövetség elnökeként a Wembley stadionban kell lennie. A kis György herceg pedig rövidnadrágot visel majd, mert a királyi családban 8 éves korig ez a kötelező viselet.

Az Indexen élőben is követheti az eseményeket.

Fotó: Reuters

HOZZÁSZÓLÁSOK