Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

"Próbáljuk megszerezni a brit vízumot, mindent megteszünk ezért, de mindenkinek meg kell értenie, hogy ez egy nagyon nehéz, és kihívást jelentő helyzet" - idézi a Sunday Express című lap Samil Gazizov klubigazgatót. Hozzátette, hétfőn a Dinamo Moszkva otthonában játszanak bajnoki meccset, és ezt kihasználva a dokumentumaikat személyesen adják be az orosz fővárosban lévő brit nagykövetségen.

"Azt mondták, a gyorsított eljárás is legalább öt napot vesz igénybe. Ez nyilvánvalóan nem lenne megfelelő számunkra, ezért reméljük, képesek lesznek még jobban felgyorsítani a folyamatot" - mondta a klubvezető az MTI tudósítása szerint.

A párharc első mérkőzését csütörtökön rendeznék Glasgow-ban, a visszavágóra egy héttel később kerül sor. A selejtező negyedik fordulójában a tét már a csoportkörbe jutás.

A közelmúltban már előfordult, hogy orosz sportolók azért nem versenyezhettek Nagy-Britanniában, mert nem kaptak időben vízumot. Így járt Igor Frolov országúti kerékpáros, aki nem vehetett részt a múlt heti, ugyancsak Glasgow-ban rendezett Európa-bajnokságon, korábban pedig a Szpartak Moszkva labdarúgóklub ifjúsági csapata nem utazhatott Észak-Írországba.