Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Június 15. és szeptember 30. közötti nyári gyakorlat 1-3 hónapos időtartamára akár 1,3 millió forint támogatás is igényelhető - adta hírül a hivatal.

A kiírás alapján egy vállalkozás minden gyakornokra külön pályázatot nyújthat be, azonban egyszerre legfeljebb 5 gyakornok foglalkoztatására igényelhet forrást. A vállalkozások az NKFIH honlapján regisztrálni is tudnak, az érdeklődő diákok pedig az így létrejövő adatbázisból választhatják ki a számukra vonzó gyakornoki lehetőséget.

A pályázatok értékelése egyszerűsített eljárásrendben történik, az első beadási határidő 2017. május 4.

A közlemény idézi Pálinkás Józsefet, az NKFIH elnökét, aki tavaly októberi angliai látogatásán az ott tanuló magyar egyetemistákkal találkozva is megerősítette: Magyarország hosszú távú érdeke, hogy a hallgatók hazai szakmai kötődése megmaradjon, sőt erősödjön.

A tudományos együttműködés jelenleg is intenzív a brit és magyar kutatóhelyek között. A Cambridge-i Egyetem nanotechnológiához, élelmiszerbiztonsághoz és az egészséges társadalomhoz kapcsolódó kutatásaiban, összesen mintegy 5 millió euró keretösszeggel rendelkező projektekben tucatnyi magyar diák vesz részt - írta az MTI.