Ha nem szereti már a Twitter, Trump csinál magának sajátot

Nem tűri, hogy elhallgattatják, ezért Donald Trump elnök egy saját kommunikációs platformot tervez, miután az éveken használt kedvenc Twitter platformjáról kitiltotta a szolgáltató.
Rácz Gergő, 2021. január 9. szombat, 13:14
Fotó: Getty Images

Több más oldallal tárgyalásban vagyunk, nagy bejelentésre készülünk hamarosan - írta időközben eltávolított Twitter üzenetekben Donald Trump elnök. A tervek között szerepel akár egy saját platform építése, "nem fognak elhallgattatni minket"- írta a CNN beszámolója szerint.

Ezt Trump már a hivatalos elnöki Twitter oldalra tette ki, miután a saját oldalát előbb ideiglenesen, majd végelegesen lezárta a Twitter, amiért azon erőszakra buzdító üzeneteket osztott meg a kimenő elnök.

A szolgáltató azt mondta, hogy a hivatalos elnöki, illetve a Fehér Ház által használt accountokat nem zárja be, mivel azok átszállnak majd az új kabinetre. Addig viszont figyelemmel kísérik, hogy milyen tartalmakat osztanak meg rajtuk, és törölnek minden sértő bejegyzést.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

cito, 2021.01.10 11:19

Regisztráljon inkább a hundubra
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html