Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Az Orosz Kommunista Párt tagjai olyan szórólapokat osztogattak Moszkvában, amelyek igencsak erőteljes állításokat fogalmaztak meg az orosz és nem csupán az orosz koronavírus-oltásról - derül ki a Moscow Times tudósításából.

A papírokat a hírek szerint Moszkva főpolgármesteri hivatala előtt osztogatták. A rajtuk olvasható szöveg alapállítása szerint az oltások beadása a "fasizmus újjászületése".

A vakcinák tömegpusztító biológiai fegyverek, amelyeket az emberek ellen bevetnek. A legszínesebb megjegyzés szerint az oltások "nanotechnológiai termékek, amelyek elektromágneses mezőt gerjesztenek", és megölik azokat, akiket beoltanak velük. A kommunista párt röplapjai ezenfelül megismétlik azt a hajmersztő állítást is, miszerint a vakcina Bill Gates amerikai milliárdos globalista összeesküvésének eszköze, amelyben mikrochipeket ültetnek az emberekbe. Ezt korábban Gennagyij Zjuganov, a párt elnöke fogalmazta meg.

A tiltakozást egybeesik azzal, hogy Oroszországban elkezdődött a hazai fejlesztésű Szputnyik V vakcina tömeges alkalmazása. Az oltás igénybevétele elvileg még Oroszországban is önkéntes, ezért lehet hatása a rémhírterjesztésnek.

Valerij Raskin, a Duma egyik kommunista parlamenti képviselője részt vett a kommunista párton belül tevékenykedő Vörös Moszkva nevű csoport moszkvai tüntetésén. A résztvevők nem viseltek maszkot, amiben a politikus nem talált kivetnivalót. Mint mondta: "tudományosan bizonyított tény", hogy a szabadban 0,001 százalék annak esélye, hogy az egyik ember megfertőzi a másikat.