Magyarország felé tart a Viking Sigyn

A Vessel Finder hajókövető oldal szerint elindult Passauból és Budapest felé tart a Hableányt elsüllyesztő Viking Sigyn.
Szász Péter, 2019. június 5. szerda, 18:39
Fotó: Napi.hu - vesselfinder.com

A szállodahajó jelenleg a Duna osztrák szakaszán halad és a Vessel Finder szerint a célállomása Budapest. Érdekes ugyanakkor, hogy az oldal 2019. szeptember 6-a 22:30-at adja meg érkezési dátumként, amely vélhetően elírás és a hajó csütörtök éjjel fut be Budapestre.

A hajó mozgását itt lehet követni.

Azt nem lehet tudni, hogy a hajó éppen utasokat szállít-e, az azonban biztos, hogy Dél-Korea szívesen lefoglalná a járművet. A magyar hatóságok azért engedték útjára a balesetben részt vevő hajót, mert állításuk szerint minden bizonyítékot megszereztek róla, amelyre szükség volt.

A Hableány elhunyt matrózának családját képviselő Magyar György ügyvéd szerint ez nem volt helyes: a büntetőeljárási törvény alapján le kellett volna foglalni, hogy ne nyúlhasson hozzá senki, mint lényeges bizonyítási eszközhöz.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

Asperatus, 2019.06.05 20:07

Elég gyorsan halad. Most 20 óra, Linzben van. Ebben a pillanatban fordul meg és köt ki, beállt a Freya mellé. Nincs utasszállítóként besorolva, úgyhogy lehet, hogy valóban üres, és a nyomozás miatt jön.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

zoli01, 2019.06.05 19:44

te félkegyelmű!!!már 3 órája újpesten van te firkász köcsög!!
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html