Hotel nyílt szobanövényeknek

A londoni Patch Plant Hotel nevű helyen csak szobanövények laknak. Az ötcsillagos, száz férőhelyes, all-inclusive luxushotelben teljesen ingyen foglalkoznak a hozzájuk bevitt kedvencekkel - szemlézte a Harper's Bazaar cikkét a Magyar Mezőgazdaság.
Domokos Erika, 2019. augusztus 18. vasárnap, 19:31
Fotó: Shutterstock - A kép illusztráció.

Nem pusztán önzetlenségből és nagylelkűségből teszik mindezt. Kiváló reklámlehetőség ez a Patch nevű online növénykereskedésnek, amely a hotel megálmodója is, hogy az ötletes botanikai hotelben bemutathassa termékeit. A hely tehát egy marketingfogás része, megcsípve azt a piaci rést, amire igény mutatkozott - olvasható a cikkben.

A növényeknek öntözésen és levegőztetésen túl kényeztető wellness kezelés jár, például hidratáló spa-kezelés.

"Sokan barátokat vagy családtagokat kérnek meg a szobanövények gondozására, amíg távol vannak. Amikor visszatérnek előfordul, hogy csalódniuk kell, nem úgy gondozták őket, ahogy azt elvárták volna. A mi hotelünk nem pusztán a szobanövényeket óvja, de a baráti és rokoni kapcsolatokat is" - nyilatkozta Rose Grower, a Patch Plant Hotel igazgatója.

A világ első növényhoteljének honlapján lehet bejelenteni a kinti és benti szobanövényeket, darabszám szerint. Meg lehet adni a kedvencek egyedi jellegzetességeit is. A Battersea-ben, Londonban elhelyezkedő hotelben idén szeptember ötödikéig lehet foglalni.

HOZZÁSZÓLÁSOK