Röviddel 13 óra után a dollárban jegyzett részvények kereskedését tükröző RTS-index 3 százalékos, a likvidebb rubelkereskedésű MICEX-tőzsdemutató 2,43 százalékos mínuszban állt. Március 3. óta a MICEX-indexben szereplő részvények együttes piaci tőkeértéke mintegy 66 milliárd dollárral esett, ami nem tartalmazza a pénteki veszteséget.

Péntek dél körül Oroszország hitelkockázati biztosítása (CDS) 2012 júniusa óta legmagasabb szintre, 285 bázispontra nőtt, 18 bázisponttal meghaladta a csütörtök esti szintet.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!