Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Aki már nem bírja a hőséget - pláne azt, amit a meteorológusok előre jeleznek erre a hétre - és nem tudja, mit csináljon, hiszen a skandináv országokban is 30 Celsius-fokot mutatnak hőmérők, vegye az irányt Nagy-Britannia ír és skót része felé. Ott éjszaka még fűtésre is szükség lehet.

Miközben egész Európa szenved a szokatlan hőségtől, még azok a helyek is, amelyek mindig hűvösebbek - például Lengyelország, Svédország, Norvégia, Finnország - Nagy-Britannia kettős képet mutat. A londoniak attól félnek, hogy a 30 fok sem a csúcs, pedig az is extrémnek számít, az ország más részeiben a túlzott hűvösre panaszkodhatnak az emberek.

Az észak-írországi Belfastban és az írországi Dublinban a kisgyerekes családok már fűtenek éjszaka, mivel napok óta 12 Celsius-fokra esik az éjjeli hőmérséklet. Van ahol még ennél kevesebbet érezni - írja az Accuweather.com - az esős idő és a szél miatt.

Ugyanez a helyzet a skóciai Edinburgh-ban. Ott napközben 19-20 fokokat mérnek, de van ahol csak 16-18-at és az előrejelzések sem biztatóbbak: maximum 20 fokra lehet számítani a következő napokban, de inkább alacsonyabbra, mert jön az ősz.

Nincs mese, oda kell utazni!

A fotó forrása: Paul Faith / AFP