Nagyon szigorú korlátozásról döntött Izrael

Két hétre házi karanténba kell vonulnia hétfő estétől mindenkinek, aki belép Izraelbe - írja az MTI a 13-as kereskedelmi televízió esti híradója nyomán.
Szász Péter, 2020. március 9. hétfő, 21:56
Fotó: Getty Images

A rendelkezés értelmében csak azokat a külföldieket engedik belépni az ország területére, akiknek van olyan izraeli tartózkodási helyük, ahol meg tudják oldani a kéthetes házi karantént.

A tévé szakértői szerint az új döntés nyomán hamarosan mintegy háromszázezer izraeli nem hagyhatja el otthonát, ami súlyos hatással lehet az izraeli gazdaságra.

Jelenleg 42 koronavírus-fertőzöttet tartanak nyilván Izraelben. Emellett Arije Deri belügyminiszter a 12-es kereskedelmi tévében bejelentette, hogy a jelenleginél jóval több vizsgálatot végeznek majd a betegek azonosítására.

Az izraeli tőzsde indexe hétfőn 6,5 százalékol esett, és 23 milliárd sékellel rekordot ért el a napi forgalom - elsősorban a pánikhangulat miatti eladások következtében.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

Koronat_Orsosra_Mozgalom_2, 2020.03.09 22:27

@tepsi: "A zsidóknak van eszük! Európában próbálnánk ugyanezt meg, a liberálisok őrjöngenének."

Azaz a zsidók. És igen, őrjöngenek is, majd belefulladnak a krokodilkönnyeikbe, annyira "aggódnak" szegíny migránsokért. Persze nem otthon, még az kéne hogy a sajátjukkal verjék a csalánt, mikor arra itt van egész Európa elhülyített népe.

Ha ha ha
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

tepsi, 2020.03.09 22:16

A zsidóknak van eszük! Európában próbálnánk ugyanezt meg, a liberálisok őrjöngenének.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html