Ilyen is van: Tankot öreg Volkswagenre cserélnének

Egy használt járművek adásvételét közvetítő szerb hírportálon tankot kínált fel az egyik hirdető. Öreg Volkswagent kér cserébe.
Napi.hu, 2014. január 8. szerda, 19:03
Fotó: Napi.hu

Szerbia lakói elmondhatják magukról, hogy sok mindent láttak az elmúlt évtizedekben, így nehéz meglepni őket. Úgy tűnik azonban, hogy amikor azt gondolnák, hogy nekik már semmi újat nem lehet mutatni, mégis találkoznak valami megdöbbentővel: egy hirdető komplett T-55-ös harckocsit kínál cserére egy autósportálon. (Képünk illusztráció)

Azt elfelejtette jelezni, hogy a tank működőképes-e, azaz elmegy-e a saját lánctalpain. Ha igen, az nagy gond, mert nyilván nem lehet vele felhajtani a közutakra, ha nem, az is nagy gond, mert megmozdításához egy másik tankra van szükség. Egy fotó látható a kivénhedt járműről, amin csak az vehető ki, hogy garazsírozott verdáról van szó.

A hirdető egy hasonlóan hajlott korú autót, egy Volkswagen Golf IV-est fogadna el cserébe a harckocsiért. Az InSerbia hírportál nem tudja, hányan tettek ajánlatot a tankra - továbbá, hogy aki megszerzi, az milyen engedélyek birtokában, hol akarná kipróbálni a harckocsit -, az azonban kiderült, hogy eddig több mint 730 ezren nézték meg a hirdetést.

HOZZÁSZÓLÁSOK