Ismét befektetésre ajánlják Oroszországot

Visszaemelte a befektetői kategóriába Oroszországot a Standard & Poor's; a Fitch Ratings eddig is befektetésre ajánlotta.
Domokos Erika, 2018. február 23. péntek, 22:48
Fotó: Pixabay

Visszaemelte Oroszország államadós-besorolását a befektetésre ajánlott kategóriába pénteken a Standard & Poor's pénzügyi szolgáltató csoport globális adósminősítésekért felelős részlege, a nemzetközi szankciókra és a csökkenő nyersanyagárakra adott prudens szakpolitikai válaszintézkedésekkel indokolva a lépést - írta az MTI.

A hitelminősítő a devizában fennálló hosszú és rövid lejáratú orosz szuverén adósságkötelezettségek osztályzatát az eddigi BB plusz/B-ről egy fokozattal BBB mínusz/A-3-ra javította.

A S&P pénteki döntése nyomán az intézményi befektetők szempontjából Oroszország ismét befektetésre ajánlott szuverén adósnak számít. A nemzetközi gyakorlat alapján ugyanis a befektetési társaságok általában két hitelminősítő osztályzatát veszik figyelembe annak meghatározásához, hogy egy adott szuverén vagy kereskedelmi adós besorolását befektetésre ajánlottnak tekintik-e, vagy sem, és a Fitch Ratings eddig is befektetési kategóriában tartotta nyilván Oroszországot - írta az MTI.

A kép forrása: Pixabay.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

Bahnsteig_Eins, 2018.02.24 00:22

Zacsém tyibé
Mojá ljubóv
Vegy na minyá nye düísis tüi,
Tüi predavál minyá ? nye ráz,
I razbivál mojí mecstí.
Szljózüi ? tyékli rekoj
Govoríli mnye - ?Bog sz toboj?
On tyebjá nye brószit nyikogdá
Potomú sto u menyá ?
Gúbki ? bántyikom
Pópka ? krányikom
Grúdki ? pop ? ca ?cá
Um ca cá
Ja zs tyebjá ljubílá, kak tyebjá ljubílá
Motherfucker, ja zs tyebé otkrüílász
Ja tyibé otkrüílász táko-szjáko

https://www.youtube.com/watch?v=hJT0GovV3bI

Ha ha ha
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html