Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Nagy-Britanniában viharos időjárás lesz december 12-én az ország sorsát gyökeresen befolyásoló parlamenti választás napján - derül ki az AccuWeather előrejelzéséből. A brit szigetek lakói jól teszik, ha magukkal viszik az esernyőjüket és vízálló csekit vesznek fel a sorsdöntő napon - ajánlják az időjósok. Az elmúlt hétvége szeles, esős időjárása után kedden folytatódott a rossz idő és csütörtökre sem ígérnek jobbat a szakemberek.

A választás kiírása előtt többen figyelmeztettek arra, hogy december közepe, amikor általában rossz az idő Nagy-Britanniában és nagyon korán sötétedik, nem éppen alkalmas a parlamenti választások megtartására.

Egy erős vihar esőt és havas esőt hoz az Egyesült Királyság területére, főként december 12-én délelőtt - foglalta össze a rémes prognózist Tyler Roys, az AccuWeather meteorológusa. Szerinte meg kellene hosszabbítani a szavazásra rendelkezésre álló időt, hogy a választók el tudjanak jutni a szavazóhelyiségekbe.

A kérdések kérdése

A vihar már reggel dugókat okozhat Nyugat-Angliában és Walesben, és az ítéletidő egészen estig kitarthat, részlegesen lebénítva Anglia egész déli részét. A legerősebb szelet Anglia nyugati és déli partvidékére jósolják.A szél sebességét Dél-Skóciában 50-60 kilométer/órára vájták, míg Észak-Angliában 60-80 kilométer/órás széllökések is várhatók. A tengerparti részek hurrikánszerű időszakokra is számíthatnak. Az erős szél leszakíthatja a villanyvezetékeket, azaz áramszüneteket okozhat, fákat dönthet az utakra, ami közlekedési káoszhoz vezethet. Késések várhatók a tömegközlekedésben.

Ami a kérdések kérdését illeti, nevezetesen, hogy melyik politikai erő nyerhet a rossz idővel, arra szakértők azt válaszolják, hogy inkább azok, amelyeknek fiatalabbak a szavazóik, ugyanis az ítéletidő inkább az időseket tartja otthon. A körükben gyakoribbak a brexiterek, következésképpen talán az EU-s kilépést forszírozó Konzervatív Párt ellen esküdhettek össze az égiek.