A tartalékbankrendszer 12 ága közül 8 számolt be "mérsékelt" vagy "visszafogott" gazdasági növekedésről a saját földrajzi régiójában, a fennmaradó régiókban csak "lassú" növekedés volt vagy kis gazdasági visszaesés.

A legtöbb gazdasági ágazatban nőtt a foglalkoztatottak száma, de bérek csak mérsékelt ütemben emelkedtek. A béremelések leginkább a képzett szakmunkások körében voltak jellemzőek. A feldolgozóiparban nőtt a gazdasági teljesítmény, de a növekedés mértéke eltérő volt régiónként.

A késztermékek és a szolgáltatások ára csak kis mértékben vagy egyáltalán nem emelkedett. Ennek megfelelően a lakossági fogyasztás nőtt a legtöbb régióban, habár New York és Boston környékén a rossz időjárási körülmények csökkentették a kiskereskedelmi forgalmat.

A mezőgazdasági szektorban a szárazság és a rosszabb exportlehetőségek miatt romlottak a körülmények, és ugyanígy az olajiparban is több helyen visszaesett a gazdasági aktivitás az olajárak nemzetközi csökkenése miatt.

A Bézs Könyv szerint az olajiparban és a gáziparágban is csökkent a foglalkoztatottak száma, és a cégek idei beruházásaik elhalasztását fontolgatják. Az olajipari cégek Cleveland, Minneapolis, Kansas City és Dallas környékén látják rossznak saját helyzetüket.