Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Autómániás oroszok úgy döntöttek, nem várják meg, amíg eljut országukba a Tesla új szuper kisteherautója (képünkön), hanem már most megalkotják a saját változatukat - derül ki a Moscow Times cikkéből. Az alábbi videó egy moszkvai főútvonalon készült: úgy tűnik, mintha a Tesla-klónnak még rendszáma is lenne, s bár benzinmotor hajtja, ami a dizájnt illeti, pestiesen szólva ott van a szeren. Korábban egy átszabott Ladáról állították, hogy az új Tesla tervezői arról koppintották a formatervét.

A cybertruck a Pushka Garazh című YouTube-blogon jelent meg, alapítója megerősítette a sajtónak, hogy a felvétel igazi, nem valamiféle videótrükkről van szó. A járgány alapja egy Lada Samara, amely az AvtoVAZ autógyártó népszerű típusa, az átalakítást az könnyítette meg, hogy a ferde hátú felépítést megtartották. Az autó építői azt mondták a 360 TV hírtévének, hogy sok ötletük van még a projekt folytatásával kapcsolatban, köztük az, hogy átalakítják elektromos meghajtásúvá az autót.

A Moscow Times cikkéből az is kiderült, hogy a Pushka Garazhon kívül legalább két további YouTube-blogger dolgozik saját cyebertruckklónján, amelyek egyelőre mind benzinmotorosak lesznek. A világ minden táján vannak hasonló autómániások, akik építik saját (benzinmotoros) "Teslájukat". Elon Musk, a Tesla alapítója novemberben leplezte le az új autót, amire előrendeléseket vesznek fel.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Тесла в Химках😆🤪😄

Максим (@sukhotin.m) által megosztott bejegyzés,