Javítana kapcsolatain az USA és Oroszország: már tegeződnek a nagykövetek

Anatloij Antonov washingtoni orosz és Jon Huntsman moszkvai amerikai nagykövet egyeztetett lépésekre készül az orosz-amerikai viszony javítása érdekében.
Dzindzisz Sztefan, 2018. január 14. vasárnap, 11:00
Fotó: Pixabay

Erről Antonov az amerikai fővárosban lévő rezidenciáján tett bejelentést a TASZSZ vasárnapi beszámolója szerint, amit az MTI szemlézett. Az orosz nagykövet "konstruktívnak" nevezte a Huntsmannel az amerikai fővárosban csütörtökön megtartott megbeszélését, amelyen elmondása szerint kielemezték a kétoldalú viszony minden területét.

Az orosz nagykövet ugyanakkor arra figyelmeztetett, hogy a jelenlegi nehézségek közepette rövid távon nem lehet számítani a kapcsolatok javulására. (Putyin bizalmasa: A hidegháború gyerekjáték ahhoz képest, ami jöhet.)

Az amerikai misszióvezető az amerikai kormányzat és a kongresszus vezetőivel való konzultációkra érkezett Washingtonba. A két nagykövet Antonov beszámolója szerint áttért a tegeződésre.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

Bahnsteig_Eins, 2018.01.14 18:08

"áttérni a tegeződésre" akkor tudnak, ha oroszul kommunikálnak... mert az angolban tudtommal nincs magázás...

Ha ha ha
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html