Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A szervezők pénteki közleménye szerint az MSC Special Edition 2021 című fórum 165 perces lesz, élő kapcsolásokból áll majd, témája pedig a transzatlanti együttműködés megújítása és a megküzdés a globális kihívásokkal - írja az MTI.

Ez az első jelentős nemzetközi fórum, amelyen az új amerikai elnök felszólal.

Joe Biden és a német kormányfő mellett beszédet mond António Guterres ENSZ-főtitkár, Jens Stoltenberg NATO-főtitkár, Tedros Adhanom Ghebreyesus, az Egészségügyi Világszervezet (WHO) főigazgatója, Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke, John Kerry, az amerikai elnök klímavédelmi különmegbízottja és Bill Gates, a járványok megelőzését szolgáló innovációk támogatására alakított nemzetközi koalíciót (Coalition for Epidemic Preparedness Innovations - CEPI) kezdeményező Bill és Melinda Gates Alapítvány - és a Microsoft informatikai világcég - társalapítója.

Az MSC a biztonságpolitika első számú nemzetközi fóruma, hagyományosan február harmadik hetében kezdődik pénteken, és vasárnapig tart. Az idén a járvány miatt egy később kijelölendő időpontra halasztották.

Az élő televíziós műsor arra hivatott, hogy gondolatébresztő előadásokkal előmozdítsa a vitát az idei, 58. MSC tervezett fő témájáról, a transzatlanti szövetség és a nemzetközi együttműködés megerősítéséről.