Itt a bizonyíték: létezik a karácsonyi csoda

Óriási meglepetés ért egy osztrák kislányt, aki még hisz a télapóban, és ezért elküldte neki a kívánságlistáját. Szülei legnagyobb meglepetésére a télapó megkapta az üzenetet és teljesítette a kéréseket.
Komócsin Sándor, 2020. január 2. csütörtök, 16:58
Fotó: Getty Images

Egy kilencéves osztrák kislány, Sophia talán maga sem gondolta, hogy a mesebeli télapó teljesíti a kívánságait, amelyeket felírt egy papírra, majd egy héliumtöltésű ballonra lógatva felengedett a sztratoszférába - derült ki a Moscow Times cikkéből. A télapó ez esetben Amin Adzijev farmer személyében lépett színre, aki Oroszország észak-kaukázusi régiójában egy isten háza mögötti faluban él.

Az történt ugyanis, hogy miután a ballon megette a jókora távolságot Ausztria és a Karacsáj- és Cserkeszföld orosz régió között, december közepén éppen Adzijev földjén landolt. Az öt és fél ezres lélekszámú Oberndorf bei Salzburgban élő kislány egy királykisasszony-ruhát, egy sálat és a rollert kért a télapótól, hozzátéve. sok szeretet küld az egész világnak abban a reményben, hogy az emberek abbahagyják végre a veszekedést.

Adzijev elmondása szerint, előbb megkért valakit, hogy fordítsa le neki a levelet, majd úgy döntött, hogy gyűjtésbe kezd Sophia karácsonyi ajándékaira. Minden barátja bekapcsolódott, még a távoli Moszkvában élők is, hogy összedobják a szükséges pénzt. Ezt követően a közösségi médián keresztül sikerült kapcsolatba lépnie a kislány szüleivel, és talált egy osztrák télapót, akivel eljuttathatott egy hoverboardot Sophiának éppen karácsony előtt.

És még mondja valaki, hogy nincsenek mesébe illő csodák!

HOZZÁSZÓLÁSOK