Két levelet is küldött Orbán Viktor szombaton

Orbán Viktor miniszterelnök levélben köszöntötte Csung Szje Kjun dél-koreai miniszterelnököt a Koreai Köztársaság Felszabadulásának Napja alkalmából - közölte az MTI-vel Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát vezető helyettes államtitkár szombaton.
Domokos Erika, 2020. augusztus 15. szombat, 16:40
Fotó: AFP

"Örömmel állapíthatjuk meg, hogy a Magyarország és a Koreai Köztársaság közötti kétoldalú kapcsolatok tovább erősödnek, és a nemzetközi színtéren folytatott együttműködésünk mindkét fél számára sikeres volt az utóbbi időben" - írta a miniszterelnök, hozzátéve: várja, hogy megerősítsék a kormányközi partnerséget; ennek megfelelően ismét meghívta koreai kollégáját, hogy egy alkalmas időpontban látogatást tegyen Budapesten.

Havasi Bertalan szombaton reggel azt is közölte az MTI-vel, hogy Orbán Viktor miniszterelnök őszinte üdvözletét és jókívánságait fejezte ki az Indiai Köztársaság függetlenségének 73. évfordulója alkalmából Narendra Modi indiai miniszterelnöknek.

"Az utóbbi években folyamatosan erősödő együttműködésünk kitűnő alapot teremtett a további fejlődéshez, amely hitem szerint nemzeteink érdekeit szolgálja" - fogalmazott a kormányfő, aki biztosította India miniszterelnökét arról, hogy Magyarország továbbra is erősen elkötelezett az együttműködés fokozása mellett, még a globális világjárvány okozta nehéz helyzetben is.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

Józsi2222, 2020.08.15 20:45

És sör volt közben?
vagy a két levél egyhuzaban?
Lám, itt a bizonyíték, hogy megint igazat mondott.
Valóban Ő a legtökösebb miniszterelnök.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html