Kitört a pánik Londonban - leállt a forgalom

Nagyszabású rendőri akció forgatta fel a londoniak életét, miután rendőrök árasztották el a London-híd mellett található vasútállomást. A helyszínre kiérkező tisztek a hidat, a vonatállomást, a buszpályaudvart és egy edzőtermet is kiürítettek, egy szemtanú egy gyanús járművet is emlegetett. Néhány órával később kiderült, hogy valójában téves riasztásról volt szó - értesült a Híradó.hu.
K. Kiss Gergely, 2017. március 7. kedd, 17:25
Fotó: Unsplash

A rendőrség egy tweetben tájékoztatta a publikumot arról, hogy a kiküldött tisztek megoldották a problémát, és már nincs mitől tartani. Sőt, a környéken lakók korábban sem voltak veszélyben. Kiürítették a hidat, a pályaudvart és a környező épületeket is

"Úgy tűnik, hogy a hivatali épületeket is evakuálták. A vasútállomást csak a mozgólépcső alól lehet megközelíteni, rengeteg rendőri járőrkocsi és két tűzoltóautó is várakozik a helyszínen" - idézi a portál a rendőrség szóvivőjének korábbi nyilatkozatát. Elmondása szerint 13:40-kor riasztották őket a helyszínre, a buszállomást és a vasútállomást elővigyázatosságból ürítették ki.

A közeli edzőteremből kiküldött egyik nő azt mondta a helyi Standard újságnak, hogy a kinti buszállomást lezárták, és ő egy gyanús járműről is hallott valamit, de nem egy rendőrtől, hanem egy bámészkodótól. Mint utólag kiderült, nem volt a környéken gyanús jármű.

A helyiek közben folyamatosan töltik fel a helyszínen készített képeiket a Twitterre, így tovább fokozták a pánikot:

HOZZÁSZÓLÁSOK