Kivégezheti Trumpot a következő titkos felvétel

Mozgalom indult azoknak az állítólagos műsoron kívül felvett a hang- vagy képanyagoknak a nyilvánosságra hozataláért, amelyeken Donald Trump a republikánus elnökjelölt a múlt héten nyilvánosságra került szövegnél is durvábbakat mond.
Napi.hu, 2016. október 11. kedd, 19:41
Fotó: MTI/EPA

Mark Burnett, a Donald Trump részvételével készült The Apprentice (A gyakornok) című valóságshow producere sem megerősíteni, sem cáfolni nem volt hajlandó, hogy léteznek olyan műsoron kívül készült felvételek, amelyeken Donald Trump még a múlt héten megjelent videón hallhatóknál is durvábbakat mond - jelentette az USA Today.

A hír előzménye, hogy a műsor készítésében részt vevő egyik tévés, aki 14 szezont megért műsor első és második sorozatának producere volt, twitterüzenetben hozta ország-világ tudomására, hogy készültek olyan színfalak mögötti felvételek, amelyeken az ingatlanmágnás cifrákat mond.

Ezt mások is megerősítették, hozzátéve, hogy munkaadójuk ötmillió dolláros pénzbüntetéssel fenyegeti őket, ha nyilvánosságra hozzák a felvételeket.

Á, nem

Burnett tagadja, hogy létezne ilyen büntetés, ám azt állítja, hogy jogi okokból nem hozhat nyilvánosságra semmilyen színfalak mögött készült anyagot, így a trumposat sem, már ha egyáltalán létezik.

Bár az elmúlt napokban azt állították, hogy az egyébként rendkívül sikeres producer Trump híve, valójában az elmúlt 12 évben a demokraták elnökjelöltjeit támogatta.

A spekuláció a múlt hét végi videó megjelenése óta tart, ugyanis a republikánus elnökjelölt sok évet húzott le a valóságshow-k világában, így logikus, hogy létezhetnek még olyan színfalak mögötti felvételek, amelyeken hasonló stílusban beszél.

De bizony

Ellenfele, a demokrata Hillary Clinton egyik támogatója, David Brock ismert közéleti személyiség pénzügyi támogatást ígért annak, aki kiszivárogtat egy újabb Trump-videót. Ha, mint hírlik, azon "niggerezik", az kiütheti az elnökjelöltségért folyó küzdelemből.

A közösségi finanszírozással (crowdfunding) foglalkozó GoFundMe össze akarja gyűjteni az állítólagos büntetésre az ötmillió dollárt. Eddig csak 19 ezer jött össze. A site közleménye szerint nem csupán ezt az összeget hajtanák fel, hanem még jutalmat is adnának annak, aki előáll a felvétellel, és segítenének abban, hogy továbblépjen karrierjében.

Az USA Today értékelése szerint Burnett, aki egyébként rendkívül sikeres valóságshow-producer - nyilván üzleti érdekei védelmében - igyekszik idejében elejét venni bármilyen kutakodásnak a Trump-féle műsorok videotárában.

NBC újságíróját felfüggesztették
Az NBC televízió felfüggesztette a reggeli műsorából Billy Busht, azt az újságírót, akivel Donald Trump jelenlegi republikánus elnökjelölt tizenegy évvel ezelőtt a nőket trágár módon becsmérelte.  A 44 éves Billy Busht a televízió vezetősége meghatározatlan időre függesztette fel, de nem mondott fel neki. Bush volt Donald Trump beszélgetőpartnere azon a titokban rögzített videón, amelyet péntek este hozott nyilvánosságra a The Washington Post internetes oldala, s amelyen az akkor még "csak" milliárdos ingatlanfejlesztő és valóságshow-sztár Trump a nőket megalázó trágár kijelentéseket tett. Billy Bush akkoriban még az Access Hollywood című szórakoztató műsor munkatársa volt, s élénken helyeselt Trumpnak, miközben ő is mondott néhány keresetlen trágárságot a nőkről. A felvétel nyilvánosságra kerülése után Bush bocsánatot kért, s arra hivatkozott, hogy akkor még fiatal volt, azóta "érettebb" lett és ma már nem fogalmazna így.

Az NBC televízió Today (Ma) című, háromórás reggeli műsorában Savannah Guthrie műsorvezetőnő jelentette be, hogy a műsor harmadik óráját ezentúl nem Bush vezeti majd. Mivel az NBC munkatársait a munkaadójukkal kötött szerződés titoktartásra kötelezi, ezért ők nem nyilatkoztak az ügyben. A USA Today című lapban kiszivárgott információk szerint azonban a reggeli műsor gyártásvezetője körlevélben értesített mindenkit, hogy Bush "nyelvezetére és viselkedésére egyszerűen nincs bocsánat", s ő közölte az NBC vezetőségének döntését is a munaktársakkal.

Az NBC reggeli műsorában egyébként élesen bírálták Donald Trump stílusát a vasárnap esti elnökjelölti vitában, s Chuck Todd hírigazgató - aki egyúttal a csatorna legtekintélyesebb politikai vitaműsorának a szerkesztő-műsorvezetője is - azon véleményének adott hangot, hogy Trump vasárnap esti hangvétele tovább mélyítette az amerikai társadalomban amúgy is meglévő megosztottságot. (MTI)

 

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

ablakzsiraf, 2016.10.12 21:54

@foldnyuzo:
A sátán álláspontja? :D :D :D Azt nem ismerem, csak az ész álláspontját. Most ha lehetséges egyáltalán, még komolytalanabbá tetted magad :D

A trendek már beindultak, nem ma kezdődtek, az USA-ban például már 2007 körül a Tea Party-val, de valószínűleg már korábban is voltak elhalt próbálkozások. Ha Trump elbukik, akkor 2020 még keményebb lesz, majd mással. Persze csak akkor, ha addig az örült hatalommániás nő nem pusztítja el az egész világot.

Európában egyszerűbb a folyamat, vesztésre álltok mindenhol, ahol még ballib erők kormányoznak. Hollande, Renzi, Merkel, stb népszerűsége a béka segge alatt van, és még esik. Hamarosan hírmondó sem marad ezekből az erőkből.

A vége az lesz, hogy a jobbára a teljes politikai elitek le fognak cserélődni mindenhol a világban, és esély sem marad a visszarendeződésre és egy új kor fog kezdődni. Ami persze idővel majd ugyanerre a sorsra jut mint a libsizmus, azaz felzabálja önmagát, de addig még sok idő van.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

foldnyuzo, 2016.10.12 21:39

@ablakzsiraf:
Az utolsó mondatod a gonoszok és a sátán álláspontjával egyezik, a bukott angyalok oldaláról nézve. Az illiberálisok meg a humanizmus tűz és víz!
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

ablakzsiraf, 2016.10.12 20:34

@foldnyuzo: Miért lennék dühös? Mert egy senki, a személyedben azt gondolja? Attól azért nem. Gondolom hallottál már a mackósajt és a brummogás relációjáról... :)

Attól függetlenül hogy nem "nekünk áll a zászló", a hozzád hasonlók ideje szépen áldozik le mindenhol, a nép mindenhol a picsában akarja őket tudni. És a maradék is oda fog kerülni. Trumpnak is minden ökörsége ellenére is ezért vannak támogatói, nem azért mert okos, nem azért mert szépen beszél, nem azért mert zseni, hanem csakis miattatok, akik szemrebbenés nélkül belehazudtok a másik pofájába, a rosszról azt mondjátok jó, a jóról hogy rossz. Megmondanátok miként kellene élnünk, hogyan kellene változunk, és hogyan kellene feladnunk magunkat. Az emberi ösztön és a józan ész ez ellen van. Ellenetek.

Szégyen, de Trump képviseli az életet ebben a párbajban, ti pedig a halált.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

foldnyuzo, 2016.10.12 17:30

@ablakzsiraf:
Dühös vagy? Elfújta a szél Trump reményeit, mi ahogy Orbánt is elfogja
Nem nektek áll a zászló nem is Orbánnak. tudod az a 3 miiló akit sikerült megtéveszteni egyszer nagyon dühös lesz.
5 millió magyar választóval teszünk Orbánra, de mi azért kevésbé leszünk dühösek mint azok akiket meglopnak átvérnek és hatalmi tébolyukban eszköznek használnak.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

Ditel, 2016.10.12 14:32

@Dakota Summer: "Gödörben pedig nem az ország van. Hanem ti...."
Dehogynem. Hála nektek bolsi rabló illibcsi orbánhívők.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html