Putyin is beoltatja magát az orosz vakcinával

Vlagyimir Putyin orosz elnök is beoltatja magát a koronavírus-elleni vakcinával.
Domokos László, 2020. december 28. hétfő, 07:57
Fotó: Getty Images

Azt mondta, hogy beoltatja magát. Meghozta a döntést, és csak arra vár, hogy a formalitásokat rendezzék - közölte a hírt Dmitrij Peszkov, a Kreml szóvivője.

Az orosz elnök ugyanazzal a Szputnyik V vakcinával fogja beoltatni magát, amelyet a lakosság beoltására használnak - írta a Reuters nyomán az Index.

Oroszországban már december közepén megkezdődött a lakosság beoltása. Egyelőre az egészségügyi dolgozókat oltják, utánuk majd a 60 év felettiek következnek.

A 68 éves orosz politikus korábban azt mondta, bár az orosz vakcina hatékony és biztonságos, ennek ellenére csak azután akarta beoltatni magát, hogy azt hivatalosan is engedélyezték.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

lan691, 2020.12.28 10:21

Putyin eredetileg is ezt mondta, ha ő jön sorra akkor oltatja be magát. Most végeztek az egészségügyi állomány beoltasaval és most kezdik az idősebbeket. Ezért kerül most sorra. Más kérdés hogy a mainstream media kiforgatta amit mondott és azt írták, hogy az orosz vakcina nem hat az idősebbeknek.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

DrNemoda, 2020.12.28 08:05

És az oroszok ezt követően felfedezik majd a szer rákellenes és jellemformáló hatását ....a hangsebesség sokszorosával ....
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html