Három hétre bezárkózott, mégis elkapta a vírust egy amerikai nő

Az észak-karolinai Charlotte-ban élő Rachel Brummert autoimmun betegséggel küzd és minden tőle telhetőt megtett azért, hogy elkerülje a koronavírus-fertőzést, a járvány mégis utolérte - olvasható a 24.hu szemléjében.
K. Kiss Gergely, 2020. április 15. szerda, 15:06
Fotó: Getty Images

Brummert legutóbb március közepén mozdult ki az otthonából, hogy elmenjen a patikába. Az azóta eltelt három hétben ki sem tette a lábát az ajtón. A nő nagyon félt a koronavírustól, így mindent megtett azért, hogy senkivel se kelljen érintkeznie, ideértve a férjét is, aki a járvány idejére külön szobába költözött - idézi a portál a New York Postot.

A bevásárlásokat egy nő intézte a házaspárnak. Rachel vele sem találkozott, az árut a nő mindig a küszöbön hagyta. Brummert azonban elkövette azt a hibát, hogy az árut nem kesztyűben vitte be és pakolta el. A bevásárlásokat végző nő koronavírus-tesztje pozitív lett, nem sokkal később pedig Rachel is érezte magán a tüneteket.

Brummert egy Facebook-posztban azt írja, jelenleg nem lehet teljesen biztos abban, hogy a bevásárlás miatt fertőződött meg. Úgy érzi: soha életében nem érezte magát ennyire betegnek.

 

HOZZÁSZÓLÁSOK